HISTORIE AV URZEDOWSKI-FABRIKKEN

Historien om Urzedowski-fabrikken

I over 25 år har Urzędowski-fabrikken vært blant de ledende polske produsentene av tre snekkerarbeid. Fra begynnelsen fokuserte vi på innovasjon, som vi anerkjenner som en kilde til konkurransefortrinn. Vår nåværende stilling, basert på kundegjenkjennelse, er resultatet av systematiske investeringer i ny teknologi, moderne maskiner og forbedring av funksjonelle og estetiske standarder for våre produkter. Ved å implementere innovative løsninger, som har blitt nøkkelen til vår suksess, setter vi nye trender i produksjon av vinduer og dører, og stimulerer dermed utviklingen av industrien. Vi utvider kontinuerlig produksjonspotensialet siden starten av vår virksomhet i 1989. Vår nåværende produksjonskapasitet ligger nær flere tusen vinduer per måned, med mulighet for å øke dette i vårt anlegg som har et areal på 38.000 kvadratmeter.

1989/1990 – Enkeltvinduer

Ved årsskiftet 1989 og 1990 ble enkeltvinduer introdusert for vår nåværende produksjonsproduksjon. De overgikk parametrene og funksjonaliteten til Casement Windows-låsesystemet, som ble produsert på den tiden. Vi presenterte en banebrytende løsning, og vi brøt også bort fra den misgiktede ideen om at trevinduer er vanskelige å lukke, lekkende og ikke-funksjonelle.

1990/1991 – Konvoluttbeslag

Innføringen av konvoluttmontering, resulterte fra implementeringen av ny Windows-struktur. De garanterte et meget høyt tetthet, da de ble montert inne i rammen, rundt omkretsens omkrets, som var veldig godt presset mot vindusrammen.

1997 – Meranti tre- og vindusenheter av standard: Ug = 1,1 W / m2K

Bruken av eksotiske arter i produksjon av trevinduer var det ubestridte gjennombrudd. Fram til denne tiden hadde vindusvirksomhet kun vært basert på innfødte arter. Innføringen av Meranti var en stor nyskapning som satte trender i løpet av de følgende årene. Vi var den første ledende produsenten som bestemte seg for et slikt innovativt produkt, til en overkommelig pris. Året 1997 var eksepsjonelt, på grunn av det faktum at vi var den første produsenten i bransjen for å introdusere dørvinduer til kunder og kunder med en koeffisientvarmeoverføring på 1,1; i lang tid var Urzędowski den eneste fabrikken som hadde en så høy produktstandard.

1998 – Wagner / Eisenmann Automatisert Elektrostatisk Spray Line

Et år senere implementerte vi en Wagner / Eisenmann-automatisert sprøytestreng som erstattet den langsomme produktiviteten, og mindre nøyaktig, praksis med håndmaling. Takket være elektrostatisk teknologi forblir kvaliteten og tykkelsen på lakklaget, under presis kontroll og det kan repeteres for hver produksjonsbatch.

2001 – Stylistisk modell, Softline

Senere innovasjoner ga ikke bare håndgripelige ytelsesfordeler, men også noen estetiske. Vi introduserte en vindusprofil 68, modell Softline, i 2001. Reduserte skarpe kanter sørger for utvidet maling holdbarhet, og gjør dem også enklere å holde rent. Videre har implementeringen av glidelåsmonteringsglassperlen, muliggjort den estetiske og stabile adhesjonen til rammens segl.

2003 – Ekstern Dørlinje, 88mm Profil

I august 2003, for å gjenkjenne behovene til kundene som verdsetter kompleksiteten, utvidet selskapet utvalget av ytterdører – med en 88 mm tykkelsesprofil. Dette inkluderte forskjellige design og var tilgjengelige i standard og ikke-standard, størrelser og former. Ved å introdusere en dør med individuell design til vårt sortiment, viste vi igjen at et kvalitetsprodukt kan tilbys til en overkommelig pris.

2004 – 88mm Vinduprofil

På dette tidspunktet ble vårt sortiment suppleret med innvendige vinduskarmer og denne modellen ble designet for å passe til denne vinduets produksjonslinje. Bruken av lignende belegg og metoder for deres anvendelse sørget for å opprettholde det homogene fargeskjemaet. Samtidig som vi utvidet vårt sortiment, fortsatte vi å gjøre mye arbeid for å forbedre andre eksisterende produkter. Innføringen av 88 mm-vindusprofilen i juli 2004 var et uttrykk for ønsket om å skape mer energieffektive vinduer. Det tillot oss å bruke et dobbeltkammer glassrute, noe som betydelig forbedret koeffisientpermeabiliteten. Urzędowski-selskapet prioriterer innovasjon, og kontinuerlig produktforbedring, som grunnlag for deres suksess. Vi søker kontinuerlig etter nye løsninger for å møte de voksende forventningene til våre kunder og kunder. Vi kombinerer fagmessig innovasjon, kvalitet og rimelig, og gjør våre produkter tilgjengelige for alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.